Yakir LasryVicepreședinte Relații cu clienții
background
Previous page Next page
Beginning of quote:Iubesc clienții pasionați. Unii dintre cei mai buni ambasadori ai noștri sunt oameni care erau frustrați până când ne-am ajutat atât de mult încât au devenit fanii noștri de top. End of quote.
Yakir gestionează toate activitățile legate de clienți la MyHeritage, care includ vânzările și asistența pentru clienți.

Alături de o experiență solidă în vânzări, Yakir aduce un simț al ingeniozității la MyHeritage, evitând expresii precum "standard industrial" și preferând în schimb să reinventeze sistemele pentru a oferi clienților cea mai bună experiență.

Și-a început cariera în vânzări la Memo Global, ulterior aprofundând testarea și cercetarea de noi piețe și metodologii, iar în cele din urmă a condus crearea unui call center pentru a promova un nou produs.

În 2010, Yakir s-a alăturat companiei MyHeritage și a construit de unul singur call-center -ul companiei. Performanțele sale au dus la promovarea sa la conducerea departamentului de asistență pentru clienți, unde a fost responsabil de îmbunătățirea semnificativă a satisfacției clienților și de dezvoltarea de procese și materiale pentru optimizarea experienței clienților. Datorită eforturilor lui Yakir, MyHeritage se bucură de o reputație stelară în rândul unei baze în expansiune de milioane de utilizatori mulțumiți.

Yakir deține diplomele BBA și LLB de la Centrul Interdisciplinar Herzliya, iar atunci când nu lucrează, îl puteți găsi de obicei în căutare de senzații tari pe patinoarul de hochei pe gheață sau pe ringul de box, ca jucător vedetă în echipa de fotbal MyHeritage, sau chiar făcând BASE jumping de pe stânci.