Numai$59‎
$79‎
Uimiți-vă singur
Descoperiți-vă originea etnică și găsiți rude noi cu un simplu test ADN.
Numai$59‎
$79‎
Cele mai înalte standarde tehnologice întâlnesc cel mai accesibil preț de pe piață.
ADN-ul Dumneavoastră dezvăluie moștenirea Dumneavoastră unică - grupurile etnice și regiunile geografice din care proveniți.
Găsiți prin ADN-ul Dumneavoastră comun noi rude de care nu știați ca există.

De-a lungul ultimilor 16 ani, MyHeritage a ajutat milioane de persoane să-și găsească noi membri de familie și să-și descopere originile etnice.

Din ce parte a lumii provine familia Dumneavoastră?

Locurile pe care strămoșii Dumneavoastră le numeau ”acasă” sunt codificate în ADN-ul Dumneavoastră. Grupurile etnice istorice provin din aceleași regiuni geografice și se trag dintr-un rezervor comun de gene locale. Analizăm ADN-ul Dumneavoastră ca să determinăm care porțiuni se estimează că provin din fiecare din cele 42 etnii recunoscute - cel mai mare număr oferit față de oricare din principalele servicii de testare a ADN-ului. Aflaţi mai multe

Pe cine veți descoperi?

Căutăm persoane al căror ADN se potrivește cu cel al Dumneavoastră: rudele Dumneavoastră. Tehnologia noastră de găsire a potrivirilor de ADN pune în evidență procentajul de ADN pe care-l aveți în comun cu cei cu care vă potriviți, arătându-vă cât de aproape sunteți înrudiți. Puteți lua legătura cu rudele Dumneavoastră nou găsite, pentru a afla mai multe despre familia Dumneavoastră și a descoperi strămoșii comuni.Aflaţi mai multe

Întrebări frecvente

 • Ce pot învăța de la testul ADN, ce nu pot să știu fără el?
  Cu MyHeritage ADN, puteți descoperi rude care împărtășesc segmente de ADN cu dvs., moștenite de la același strămoș comun. De asemenea, veți descoperi originile etnice și geografice ale strămoșilor voștri, începând de la cel mai mare grup de etnii posibile din industrie - care pot include unele surprize.
 • Care sunt beneficiile testării altor membri ai familiei?
  Testarea altor membrii din familie este recomandată. Fiecare dintre membrii familiei dvs. poartă fragmente unice de ADN care, împreună, pot dezvălui povestea familiei tale. Testarea unuia sau a ambilor părinți vă permite să obțineți informații suplimentare despre propriile potriviri de ADN. De exemplu, veți putea afla dacă fiecare potrivire este paternală sau maternală. Testarea părinților, fraților, verișorilor și a altor rude este, de asemenea, foarte utilă pentru a descoperi mai multe rude și pentru a afla mai multe despre propriile potiviri. Din cauza naturii moștenirii genetice, frații tăi pot obține rezultate etnice diferite decât tine. Compararea rezultatelor vă poate ajuta să aflați și mai multe despre strămoșii dvs.
 • Ce se întâmplă dacă am testat deja mai înainte? Va adăuga testul MyHeritage informații noi?
  Testul ADN MyHeritage vă permite să obțineți potriviri unice cu utilizatorii care au testat numai cu MyHeritage, precum și potriviri cu utilizatorii care au încărcat rezultatele lor în MyHeritage de la alți furnizori. Datorită marii disponibilității și distribuției internaționale a MyHeritage în mai mult de 40 de limbi, veți avea șanse mai mari să găsiți potriviri cu rudele care locuiesc în alte țări. Veți primi, de asemenea, o analiză etnică cuprinzătoare pe MyHeritage, care se va baza pe cel mai mare grup de posibile etnii din industrie.
 • Pot face cadou kitul MyHeritage?
  Da! Când plasați comanda online puteți fie expedia kitul către dvs., fie să furnizați adresa de livrare a destinatarilor și le vom livra direct kitul ADN pe care l-ați achiziționat pentru ei. Odată ce primesc kitul ADN, vor fi întrebați să deschidă gratuit un cont MyHeritage în cazul în care nu au deja unul și să-și activeze noul lor kit.
  Din momentul în care își activează kitul, le vom trimite emailuri relevante despre urmărirea mostrelor și binențeles rezultatele imediat ce sunt disponibile.
 • De ce tip de probă am nevoie pentru a furniza?
  Kit-ul de testare ADN MyHeritage este simplu de utilizat și nu implică luarea de sânge sau salivă. Pentru a colecta proba, vei imprima pur și simplu interiorul obrazului cu un tampon mic timp de aproximativ 45 de secunde și se repetă acest lucru cu un al doilea tampon pentru backup. Tampoanele sunt apoi plasate în fiole și trimise la laboratorul nostru ADN-ul pentru analiză. Rezultatele sunt puse la dispoziție pentru a le vedea în siguranță, pe site-ul MyHeritage.
 • Cât timp va dura până primesc rezultatele?
  Odată ce kitul dvs. ajunge la laboratorul nostru, durează aproximativ 3-4 săptămâni pentru ca rezultatele să fie gata. Când acestea sunt disponibile, vă vom notifica prin email, iar rezultatele vor fi accesibile online pe site-ul MyHeritage.
 • Cum procesați mostra mea ADN?
  Testul ADN MyHeritage utilizează teste ADN autosomale pe bază de microarray (teste în miniatură ale fragmentelor de gene atașate lamelor de sticlă). Acest test oferă datele brute care ne ajută să calculam potrivirile de ADN și analiza etnică din toate liniile ancestrale, atât paternă cât și maternă.
 • Care este conexiunea între ADN și arborii genealogici?
  ADN-ul și arborii de familie se completează reciproc. ADN-ul poate fi folosit pentru a dovedi sau infirma conexiunile arborele genealogic documentate. De exemplu, în cazul în care există o altă persoană, cu numele de familie, sau un proprietar de arbore genealogic cu care aveți un Smart Match™, puteți testa asupra ADN-ului MyHeritage pentru a afla dacă sunteți într-adevăr rude. Pe de altă parte, arborii de familie sunt de neprețuit pentru a înțelege calea de relație se potrivește cu ADN-ul. Crearea unui arbore genealogic este recomandată pentru oricine să ia un test ADN, pentru a profita la maximum de rezultatele ADN-ului și pentru a descoperi povestea completă din spatele lor. MyHeritage ofera instrumente excelente pentru crearea unui arbore genealogic, și 9,7 miliarde de înregistrări istorice care-l fac distractiv și ușor de extins.