$99‎
Numai$69‎
Uimiți-vă singur
Descoperiți-vă originea etnică și găsiți rude noi cu un simplu test ADN.
$99‎
Numai$69‎
SPECIAL OFFER
Salvează 30%
Ends 31ul iulie
Cele mai înalte standarde tehnologice întâlnesc cel mai accesibil preț de pe piață.
ADN-ul Dumneavoastră dezvăluie moștenirea Dumneavoastră unică - grupurile etnice și regiunile geografice din care proveniți.
Găsiți prin ADN-ul Dumneavoastră comun noi rude de care nu știați ca există.
Descoperiri care vă pot schimba viața sunt la o depărtare de doar câțiva pași simpli
În interiorul ADN-ului Dumneavoastră se găsesc încifrate natura Dumneavoastră etnică, istoria strămoșilor Dumneavoastră și o rețea de rude apropiate și îndepărtate așteptând să fie descoperite. Printr-o scurtă frecare a interiorului obrazului Dumneavoastră cu un tampon de vată, puteți determina originile Dumneavoastră etnice și vă puteți găsi rudele.
1. Comandați online kitul Dumneavoastră ADN
2. Trimiteți înapoi proba
3. ADN-ul dumneavoastra va fi analizat în laboratorul nostru Vedeți videoclipul din laboratorul ADN
4. Vedeți online rezultatele Dumneavoastră peste 3-4 săptămâni
Dezvăluiți-vă originile etnice
Descoperiți ce locuri numeau ”acasă” strămoșii Dumneavoastră.
Veți descoperi în detaliu care porțiuni al ADN-ului Dumneavoastră provin de la diferitele populații ale globului. Vă puteți descoperi rădăcini din locuri neașteptate.
Luați legătura cu rudele Dumneavoastră proaspăt găsite
Căutăm persoane al căror ADN se potrivește cu al Dumneavoastră: rudele Dumneavoastră. Puteți să luați legătura cu rudele Dumneavoastră proaspăt găsite pentru a afla mai multe despre familia Dumneavoastră și pentru a descoperi strămoși comuni.

Ați făcut deja un test ADN? Încarcă rezultatele ADN existente.

MyHeritage are cea mai mare rețea internațională de arbori genealogici din lume. Folosiți la maximum testul Dumneavoastră ADN pentru a vă construi arborele Dumneavoastră genealogic și a explora noile dumneavoastră legături de familie.
Intimitatea Dumneavoastră
Intimitatea Dumneavoastră este extrem de importantă.
Am făcut investiții semnificative pentru a asigura contului Dumneavoastră și detaliilor personale securitate și protecție prin mai multe niveluri de criptare. Toate testările se fac în laboratorul nostru de nivel mondial din Statele Unite ale Americii, acreditat CAP și certificat CLIA.
ADN-ul MyHeritage explicat
Cum pot colecta proba mea de ADN?
Colecționarea ADN-ului dvs. implică un simplu tampon pentru obraz care poate fi aplicat în două minute sau mai puțin. Veți primi instrucții detaliate pentru colecționarea probei împreună cu trusa de test de ADN. Puteți viziona filmul nostru de instrucții care arată tot precesul.
De ce tip de probă am nevoie pentru a furniza?
Kit-ul de testare ADN MyHeritage este simplu de utilizat și nu implică luarea de sânge sau salivă. Pentru a colecta proba, vei imprima pur și simplu interiorul obrazului cu un tampon mic timp de aproximativ 45 de secunde și se repetă acest lucru cu un al doilea tampon pentru backup. Tampoanele sunt apoi plasate în fiole și trimise la laboratorul nostru ADN-ul pentru analiză. Rezultatele sunt puse la dispoziție pentru a le vedea în siguranță, pe site-ul MyHeritage.
Ce pot învăța de la testul ADN, ce nu pot să știu fără el?
Cu ADN-ul MyHeritage, puteți descoperi rude pe care nu ați știut anterior despre că împărtășesc segmente de ADN cu dumneavoastră moștenite de la același strămoș comun. Veti descoperi originile etnice și geografice ale strămoșilor voștri - care pot include unele surprize. Veți fi în măsură să învățați ce părți ale ADN-ului vostru le-ați moștenit de la fiecare dintre părinții.
Care sunt beneficiile testării altor membri ai familiei?
Fiecare dintre membrii familiei poartă piese unice ale ADN-ului care pot debloca împreună povestea familiei tale. Testarea unui părinte sau ambii părinți vor permite să obțineți informații suplimentare cu privire la propriile potriviri ADN. De exemplu, veți putea găsi dacă fiecare potrivire este de paternitate sau maternitate. Vei descoperi, de asemenea, rude suplimentare, prin potrivire 100% din fiecare din ADN-ul lor (în loc de numai 50% care ați moștenit). Testarea fraților, veri și alte rude este, de asemenea foarte utilă pentru a descoperi mai multe rude și pentru a afla mai multe despre propriile potriviri. Pentru că moștenirea genetică este aleatoare, fratii pot obtine rezultate diferite de etnie decât cea a ta, și este fascinant și distractiv de a compara rezultatele.
Ce se întâmplă dacă am testat deja mai înainte? Va adăuga testul MyHeritage informații noi?
Da. Testarea ADN-ul cu MyHeritage ofera beneficii semnificative, chiar dacă ați luat deja un test ADN în altă parte. Veți fi capabil de a obține potriviri unice pentru utilizatorii care au testat numai cu MyHeritage, precum și potriviri cu utilizatorii care au încărcat rezultatele lor la MyHeritage de la alți furnizori. Grație disponibilității MyHeritage în mai mult de 40 de limbi larg internațional, veți avea șanse mai bune de potrivire cu rudele care locuiesc în alte țări. Veți primi, de asemenea o analiză cuprinzătoare cu privire la etnie MyHeritage care ar putea dezvălui noi informații.
Cât timp va dura până primesc rezultatele?
Odată ce kit-ul Dumneavoastră va sosi în laboratorul nostru, va dura 3-4 zile pentru a obține rezultate. Odată ce rezultatele sunt disponibile, vă vom anunța prin e-mail și rezultatele vor fi accesibile pe site-ul dumneavoastră MyHeritage.
Care este conexiunea între ADN și arborii genealogici?
ADN-ul și arborii de familie se completează reciproc. ADN-ul poate fi folosit pentru a dovedi sau infirma conexiunile arborele genealogic documentate. De exemplu, în cazul în care există o altă persoană, cu numele de familie, sau un proprietar de arbore genealogic cu care aveți un Smart Match™, puteți testa asupra ADN-ului MyHeritage pentru a afla dacă sunteți într-adevăr rude. Pe de altă parte, arborii de familie sunt de neprețuit pentru a înțelege calea de relație se potrivește cu ADN-ul. Crearea unui arbore genealogic este recomandată pentru oricine să ia un test ADN, pentru a profita la maximum de rezultatele ADN-ului și pentru a descoperi povestea completă din spatele lor. MyHeritage ofera instrumente excelente pentru crearea unui arbore genealogic, și 8 miliarde de înregistrări istorice care-l fac distractiv și ușor de extins.
How will you analyse and process my DNA sample?
The MyHeritage DNA test uses microarray-based autosomal DNA testing. This test provides the raw data that helps us calculate your DNA matches and ethnicity analysis from all ancestral lines, both paternal and maternal.