Reduceri de prețuri
Numai$49‎
$99‎
Se termină pe 27 noiembrie
50%
Off
Numai$49‎
$99‎
Uimiți-vă singur
Descoperiți-vă originea etnică și găsiți rude noi cu un simplu test ADN.
Numai$49‎
$99‎
Cele mai înalte standarde tehnologice întâlnesc cel mai accesibil preț de pe piață.
ADN-ul Dumneavoastră dezvăluie moștenirea Dumneavoastră unică - grupurile etnice și regiunile geografice din care proveniți.
Găsiți prin ADN-ul Dumneavoastră comun noi rude de care nu știați ca există.

De-a lungul ultimilor 14 ani, MyHeritage a ajutat milioane de persoane să-și găsească noi membri de familie și să-și descopere originile etnice.

Din ce parte a lumii provine familia Dumneavoastră?

Locurile pe care strămoșii Dumneavoastră le numeau ”acasă” sunt codificate în ADN-ul Dumneavoastră. Grupurile etnice istorice provin din aceleași regiuni geografice și se trag dintr-un rezervor comun de gene locale. Analizăm ADN-ul Dumneavoastră ca să determinăm care porțiuni se estimează că provin din fiecare din cele 42 etnii recunoscute - cel mai mare număr oferit față de oricare din principalele servicii de testare a ADN-ului.Aflaţi mai multe

Pe cine veți descoperi?

Căutăm persoane al căror ADN se potrivește cu cel al Dumneavoastră: rudele Dumneavoastră. Tehnologia noastră de găsire a potrivirilor de ADN pune în evidență procentajul de ADN pe care-l aveți în comun cu cei cu care vă potriviți, arătându-vă cât de aproape sunteți înrudiți. Puteți lua legătura cu rudele Dumneavoastră nou găsite, pentru a afla mai multe despre familia Dumneavoastră și a descoperi strămoșii comuni.Aflaţi mai multe

Întrebări frecvente

 • Ce pot învăța de la testul ADN, ce nu pot să știu fără el?
  Cu ADN-ul MyHeritage, puteți descoperi rude pe care nu ați știut anterior despre că împărtășesc segmente de ADN cu dumneavoastră moștenite de la același strămoș comun. Veti descoperi originile etnice și geografice ale strămoșilor voștri - care pot include unele surprize. Veți fi în măsură să învățați ce părți ale ADN-ului vostru le-ați moștenit de la fiecare dintre părinții.
 • Care sunt beneficiile testării altor membri ai familiei?
  Fiecare dintre membrii familiei poartă piese unice ale ADN-ului care pot debloca împreună povestea familiei tale. Testarea unui părinte sau ambii părinți vor permite să obțineți informații suplimentare cu privire la propriile potriviri ADN. De exemplu, veți putea găsi dacă fiecare potrivire este de paternitate sau maternitate. Vei descoperi, de asemenea, rude suplimentare, prin potrivire 100% din fiecare din ADN-ul lor (în loc de numai 50% care ați moștenit). Testarea fraților, veri și alte rude este, de asemenea foarte utilă pentru a descoperi mai multe rude și pentru a afla mai multe despre propriile potriviri. Pentru că moștenirea genetică este aleatoare, fratii pot obtine rezultate diferite de etnie decât cea a ta, și este fascinant și distractiv de a compara rezultatele.
 • Ce se întâmplă dacă am testat deja mai înainte? Va adăuga testul MyHeritage informații noi?
  Da. Testarea ADN-ul cu MyHeritage ofera beneficii semnificative, chiar dacă ați luat deja un test ADN în altă parte. Veți fi capabil de a obține potriviri unice pentru utilizatorii care au testat numai cu MyHeritage, precum și potriviri cu utilizatorii care au încărcat rezultatele lor la MyHeritage de la alți furnizori. Grație disponibilității MyHeritage în mai mult de 40 de limbi larg internațional, veți avea șanse mai bune de potrivire cu rudele care locuiesc în alte țări. Veți primi, de asemenea o analiză cuprinzătoare cu privire la etnie MyHeritage care ar putea dezvălui noi informații.
 • De ce tip de probă am nevoie pentru a furniza?
  Kit-ul de testare ADN MyHeritage este simplu de utilizat și nu implică luarea de sânge sau salivă. Pentru a colecta proba, vei imprima pur și simplu interiorul obrazului cu un tampon mic timp de aproximativ 45 de secunde și se repetă acest lucru cu un al doilea tampon pentru backup. Tampoanele sunt apoi plasate în fiole și trimise la laboratorul nostru ADN-ul pentru analiză. Rezultatele sunt puse la dispoziție pentru a le vedea în siguranță, pe site-ul MyHeritage.
 • Cât timp va dura până primesc rezultatele?
  Odată ce kit-ul Dumneavoastră va sosi în laboratorul nostru, va dura 3-4 zile pentru a obține rezultate. Odată ce rezultatele sunt disponibile, vă vom anunța prin e-mail și rezultatele vor fi accesibile pe site-ul dumneavoastră MyHeritage.
 • How do you process my DNA sample?
  The MyHeritage DNA test uses microarray-based autosomal DNA testing. This test provides the raw data that helps us calculate your DNA matches and ethnicity analysis from all ancestral lines, both paternal and maternal.
 • Care este conexiunea între ADN și arborii genealogici?
  ADN-ul și arborii de familie se completează reciproc. ADN-ul poate fi folosit pentru a dovedi sau infirma conexiunile arborele genealogic documentate. De exemplu, în cazul în care există o altă persoană, cu numele de familie, sau un proprietar de arbore genealogic cu care aveți un Smart Match™, puteți testa asupra ADN-ului MyHeritage pentru a afla dacă sunteți într-adevăr rude. Pe de altă parte, arborii de familie sunt de neprețuit pentru a înțelege calea de relație se potrivește cu ADN-ul. Crearea unui arbore genealogic este recomandată pentru oricine să ia un test ADN, pentru a profita la maximum de rezultatele ADN-ului și pentru a descoperi povestea completă din spatele lor. MyHeritage ofera instrumente excelente pentru crearea unui arbore genealogic, și 8,3 miliarde de înregistrări istorice care-l fac distractiv și ușor de extins.