Gilad JaphetFondator şi director
background
Previous page Next page
Beginning of quote:Construiesc MyHeritage ca o companie care nu numai că funcționează bine, dar care și face bine în lume. End of quote.
Pregătirea lui Gilad Japhet în domeniul tehnologiilor de vârf evidenţiază orientarea sa spre excelenţă. Dl. Japhet a condus unitatea de cercetare antivirus de la BRM Technologies, achiziţionată de Symantec. În această funcţia a coordonat analiza viruşilor informaţionali şi a dezvoltat algoritmi pentru a-i contracara. A jucat apoi un rol important la BackWeb Technologies, o companie de infrastructură Internet, mai întâi ca arhitect de produs şi mai apoi ca şef al managementului de produs. Contribuţia sa a fost decisivă pentru succesul IPO al companiei la NASDAQ. Lucrând în afara sediului central al companiei în San Jose, California, a răspuns personal de unele din cele mai de succes livrări către clienţi cum ar fi Goldman Sachs, Schlumberger, Nortel şi alţii şi a fost numit de două ori cel mai bun angajat al companiei. Dl. Japhet a mai fost director de management al produsului la formarea companiilor SpearHead Technologies şi Picatel Systems, înainte de fondarea MyHeritage.

Dl. Japhet este un genealog experimentat, aducând la MyHeritage o combinaţie unică de viziune, pasiune şi experienţă în domeniul dezvoltării profesionale de software şi a genealogiei. Visul său stă în spatele conceperii MyHeritage.

Dl. Japhet deţine o diplomă în informatică obţinută la Technion, Institutul de Tehnologie din Israel, absolvind cu onoruri, summa cum laude şi premiul preşedintelui.

Este căsătorit şi are 3 copii drăgălaşi.