Smadar LeviDirector financiar CFO
background
Previous page Next page
Beginning of quote:MyHeritage face lucrurile diferit și îmi place provocarea de a gândi diferit și creativ, în fiecare zi. End of quote.
În calitate de Chief Financial Officer, Smadar aduce la MyHeritage peste 17 ani de experiență în stabilirea de operațiuni eficiente financiare si contabile într-o varietate de medii, inclusiv pentru companii tehnologice, industriale și comerciale, precum și la mari holdinguri.

Înainte de a se alătura MyHeritage, Smadar a fost VP Finance la MediaMind, unde a condus o echipă de 40 de angajați din 12 birouri din întreaga lume, a jucat un rol cheie în realizarea achiziției cu succes a MediaMind de către DG FastChannel și a condus listarea IPO-ul companiei pe Nasdaq.

La firmele de contabilitate de top ale Ernst & Young și, de asemenea, Arthur Andersen, Smadar a jucat un rol esențial în furnizarea de îndrumări și expertiză în revizuirea și auditul în curs de desfășurare a rapoartelor financiare trimestriale și anuale și în determinarea strategiilor pentru a aborda în mod adecvat potențiale riscuri. Ea a oferit frecvent, de asemenea, consultanță în chestiuni contabile și fiscale.

Smadar deține o licență în contabilitate și un MBA în finanțe și contabilitate. În timpul liber, Smadar și soțul ei se bucură să petreacă timpul cu gemenii lor. Un scafandru avansat, Smadar a făcut scufundări în multe dintre cele mai mari recife subacvatice din lume.