Ran LevyȘef serviciu cercetare și dezvoltare
background
Previous page Next page
Beginning of quote:Activitatea noastră de cercetare și dezvoltare se bazează pe solidaritate. Dați o mână de ajutor, fiți prieteni. Suntem cu toții proprietarii succesului companiei. End of quote.
Cu peste 18 ani de experiență în industria tehnologiei ca dezvoltator și arhitect specializat în sisteme complexe, la scară largă, Ran este pasionat de procese agile și eficiente. El pune la dispoziția MyHeritage competențe tehnice dezvoltate, având experiență în dezvoltarea unei culturi a „calității ca mod de viață” în cadrul departamentului de cercetare și dezvoltare, dând posibilitatea echipelor să se concentreze pe execuție fără a compromite calitatea.

Înainte de a deveni VP R&D și mai târziu Chief R&D Officer, Ran a condus echipa de back-end la MyHeritage timp de 4 ani, definind arhitectura pentru rezolvarea provocărilor de scară mare și permițând MyHeritage să gestioneze zeci de milioane de utilizatori și miliarde de profiluri și înregistrări istorice. Înainte de a se alătura MyHeritage, Ran a fost arhitect software într-una dintre liniile de afaceri ale rețelei Nokia Siemens.

Ran deține o licență în informatică de la Colegiul Academic din Tel Aviv-Yafo. Cariera sa în tehnologie a fost inspirată de hobby-ul său preferat – codarea – pe care l-a început la vârsta de 10 ani, creând jocuri înainte de era internetului.