Neta Langer LevitanDirector Resurse Umane
background
Previous page Next page
Beginning of quote:Talentul nostru excepțional, produsele de impact, tehnologia de ultimă oră și cultura noastră care pune oamenii pe primul plan sunt ceea ce face din MyHeritage un loc de muncă atât de minunat. Sunt foarte mândru că fac parte din el. End of quote.
Neta, Directorul nostru de personal, supraveghează toate aspectele legate de resursele umane la MyHeritage, concentrându-se pe dezvoltarea talentelor, cultura companiei și leadership.

În ultimii 23 de ani, Neta a ocupat o serie de poziții de conducere în domeniul resurselor umane în diverse industrii și companii, inclusiv Glasshouse Technologies, Amdocs și, cel mai recent, în calitate de SVP HR la 888 Holdings. Neta a studiat Comportamentul social la Universitatea Bar Ilan și Managementul și comportamentul organizațional la Universitatea Lahav, Tel Aviv.

De-a lungul carierei sale ca lider de resurse umane în companii tehnologice globale, Neta a stăpânit transformări organizaționale, fuziuni și achiziții și a fost mentor de lideri, conducând în același timp excelența operațională și implicarea talentelor. Neta este pasionată de încurajarea excelenței și de împuternicirea oamenilor și a comunităților pentru a conduce succesul. Ea crede că datele și tehnologia sunt factori cheie de succes în organizațiile moderne-avansate.

Neta este lector invitat în cadrul programului MA Organizational Development de la Centrul Academic Peres, iar pentru a-și urma inima, Neta face voluntariat în diferite moduri, concentrându-se pe creșterea încrederii, a capacităților profesionale și a capacității de angajare a tinerelor femei. Împreună cu echipa de resurse umane, Neta se angajează să creeze un mediu care inspiră și scoate ce e mai bun din oameni. Misiunea ei este de a sprijini obiectivele de afaceri, asigurându-se în același timp că MyHeritage este cel mai bun loc de muncă și că este pregătită pentru un viitor luminos.

Neta este căsătorită cu Alon, iar împreună sunt mândri părinți a trei copii. În timpul liber, este pasionata de designul de interior și gastronomie. În timpul liber, este pasionata de designul de interior și gastronomie.