Maya LernerVicepreședinte Senior de Produs
background
Previous page Next page
Beginning of quote:Sunt pasionată de conectarea utilizatorilor în moduri significante și despre asta este vorba la MyHeritage. End of quote.
Maya conduce managementul și strategia de produs la MyHeritage, asigurându-se că produsele noastre nu sunt doar puternice, ci și captivante și ușor de utilizat.

Ea deține zece ani de experiență semnificativă în domeniul managementului produselor de larg consum la MyHeritage, după ce a lucrat atât în start-up-uri, cât și în companii mari, de la I-play (fostă Oberon Media) la Sears, EatWith și, cel mai recent, Playtika, un parcurs profesional diversificat care o face deosebit de potrivită pentru rolul său la MyHeritage. Expertă în domeniu, ea ține prelegeri pe tema designului interactiv de produs la IDC Herzliya, alma mater pentru ea, după ce a absolvit acolo cu o licență în informatică. Maya deține și un Master în Administrație Publică (MPA) de la Universitatea Cornell.

Maya a fost întotdeauna fascinată de genealogie, culminând cu realizarea unui documentar despre propria sa familie în 2007. Mayei îi place, de asemenea, fotografia și gătitul și a combinat aceste hobby-uri scriind o carte de bucate în care împărtășește atât povești, cât și rețete din brutăria familiei bunicilor săi.