Numai$49‎
$79‎
Uimiți-vă singur
Descoperiți-vă originea etnică și găsiți rude noi cu un simplu test ADN.
Numai$49‎
$79‎
Cele mai înalte standarde tehnologice întâlnesc cel mai accesibil preț de pe piață.
ADN-ul Dumneavoastră dezvăluie moștenirea Dumneavoastră unică - grupurile etnice și regiunile geografice din care proveniți.
Găsiți prin ADN-ul Dumneavoastră comun noi rude de care nu știați ca există.

De-a lungul ultimilor 17 ani, MyHeritage a ajutat milioane de persoane să-și găsească noi membri de familie și să-și descopere originile etnice.

Din ce parte a lumii provine familia Dumneavoastră?

Locurile pe care strămoșii Dumneavoastră le numeau ”acasă” sunt codificate în ADN-ul Dumneavoastră. Grupurile etnice istorice provin din aceleași regiuni geografice și se trag dintr-un rezervor comun de gene locale. Analizăm ADN-ul Dumneavoastră ca să determinăm care porțiuni se estimează că provin din fiecare din cele 42 etnii recunoscute - cel mai mare număr oferit față de oricare din principalele servicii de testare a ADN-ului. Aflaţi mai multe

Pe cine veți descoperi?

Căutăm persoane al căror ADN se potrivește cu cel al Dumneavoastră: rudele Dumneavoastră. Tehnologia noastră de găsire a potrivirilor de ADN pune în evidență procentajul de ADN pe care-l aveți în comun cu cei cu care vă potriviți, arătându-vă cât de aproape sunteți înrudiți. Puteți lua legătura cu rudele Dumneavoastră nou găsite, pentru a afla mai multe despre familia Dumneavoastră și a descoperi strămoșii comuni.Aflaţi mai multe

Întrebări frecvente

Ce pot învăța de la testul ADN, ce nu pot să știu fără el?
Cu MyHeritage ADN, puteți descoperi rude care împărtășesc segmente de ADN cu dvs., moștenite de la același strămoș comun. De asemenea, veți descoperi originile etnice și geografice ale strămoșilor voștri, începând de la cel mai mare grup de etnii posibile din industrie - care pot include unele surprize.
Care sunt beneficiile testării altor membri ai familiei?
Ce se întâmplă dacă am testat deja mai înainte? Va adăuga testul MyHeritage informații noi?
Pot face cadou kitul MyHeritage?
De ce tip de probă am nevoie pentru a furniza?
Cât timp va dura până primesc rezultatele?
Cum procesați mostra mea ADN?
Care este conexiunea între ADN și arborii genealogici?