Arbore genealogic gratuit. Software genealogic gratuit. Realizaţi un arbore genealogic. Creaţi un arbore genealogic.Arbore genealogic gratuit. Software genealogic gratuit. Realizaţi un arbore genealogic. Creaţi un arbore genealogic. Arbore genealogic gratuit. Software genealogic gratuit. Realizaţi un arbore genealogic. Creaţi un arbore genealogic.Despre MyHeritage
MyHeritage a fost înfiinţat de un grup de oameni pasionați de genealogie şi care stăpânesc foarte bine tehnologia Internet. intenția noastră a fost aceea de a veni în ajutorul oamenilor din întreaga lume facilitându-le utilizarea posibilităților oferite de Internet pentru a-și descoperi originea şi pentru a-şi întări legăturile cu familia și prietenii.

Din anul 2005, ne-am stabilit sediul în frumosul oraş Bnei Atarot, lângă Tel Aviv, Israel, fondat de templierii germani în 1902 sub numele de Wilhelma.

Inspirat de câmpurile şi livezile înconjurătoare şi de minunatele vile ale templierilor, frumos renovate, dintre care una ne-a servit drept sediu, ne-am străduit să folosim uneltele viitorului pentru a cerceta istoria trecutului familiei. In februarie 2012, ca urmare a dezvoltării noastre constante, ne-am mutat în frumoasele birouri noi din Or Yehuda, Israel. Avem de asemenea un birou în SUA, la Lehi, Utah și salariați și reprezentanți în multe țări din toată lumea.
În calitate de rețea dinamică de cercetare familială, inovațiile noastre în privința alcătuirii arborelui genealogic al familiei și a cercetărilor istorice au evoluat, pentru a putea oferi familiilor experiența cea mai avansată, mai atrăgătoare și mai plină de satisfacții. De exemplu, implementarea recentă a World Vital Records and Geni.com ne-a dat posiblitatea de a oferi miliarde de înregistrări istorice (mărturii) și instrumente incitante pentru o colaborare internațională mai largă și mai activă decât oricând.
Dacă şi Dumneavoastră sunteţi pasionat(ă), ca și noi, să aflați ce anume v-a făcut ceea ce sunteţi şi să vă împărtășiţi experienţele cu membrii familiei şi cu prietenii, atunci MyHeritage este locul potrivit pentru Dumneavoastră.