Caută indicele de recensământ din 1940

  Sunt valabile informații despre oricare dintre cei 132 milioane de americani din recensămantul din 1940.

Numele

Naștere

Calculați
Avea aproximativ ani la data Calculați
Vă rugăm să introduceți o vârstă valabilă
Vă rugăm să introduceți un an valabil

Domiciliu


Căutare
Ștergeți formularul
 • AFLAțI MAI MULTE DESPRE VIAțA "CELEI MAI MARI GENERAțII", îN FAMILIA DUMNEAVOASTRă

  Unde s-au născut? Care le sunt numele complete? Cât de educați erau? Unde au trăit? Cu cine au trăit? Unde erau cu cinci ani înainte? Cu ce se ocupau? Cât câștigau? Punându-vă la dispoziție toate imaginile și un index de cercetare a Recensământului Statelor Unite ale Americii din 1940, suntem aici pentru a vă ajuta să desoperiți mai multe detalii despre strămoșii și rudele dumneavoastră care au trăit în timpuri dificile- cum ar fi Marea Depresie și mai târziu pe durata celui de-al Doilea Război Mondial, și să conectați amintiri vii cu date istorice.
 • CEA MAI MARE ECONOMIE DE TIMP

  Folosind o tehnologie avansată, MyHeritage va conecta automat orice fel de evidență a Recensămânyului din 1940 cu persoane din arborele dumneavoastră genealogic. Este cel mai mare economizor de timp... Relaxați-vă în timp ce noi lucrăm pentru dumneavoastră.
 • COPII DE SIGURANță PENTRU 1940

  Faceți clic pe partea de infographic pentru unele lucruri interesante despre 1940.
 • FORMULARUL RECENSăMâNTULUI S.U.A. 1940

  Numai cu 72 de ani în urmă, rudele dvs. ar fi fost înregistrate într-una din acestea. Din 02 aprilie 2012 puteți veni fi mai aproape de înțelegerea modului în care au trait.
  Vezi un eșantion al formularului de recensământ din 1940
 • PREGăTEșTE-TE ACUM....

  Construiți arborele genealogic pe MyHeritage sau a importați un GEDCOM astăzi. La începutul lunii aprilie 2012 vom începe treptat, încărcarea și căutarea de noi date din recensământ și veți primi notificări automate ori de câte ori avem înregistrări de date compatibile cu arborele genealogic al familiei dumneavoastră. Începeți arborele genealogic, este gratuit!Importați GEDCOM-ul dumneavoastră