Arbore genealogic gratuit. Software genealogic gratuit. Realizaţi un arbore genealogic. Creaţi un arbore genealogic.Arbore genealogic gratuit. Software genealogic gratuit. Realizaţi un arbore genealogic. Creaţi un arbore genealogic.Arbore genealogic gratuit. Software genealogic gratuit. Realizaţi un arbore genealogic. Creaţi un arbore genealogic.

Strămoşii aşteaptă să le spuneţi povestea!

Genealogia, cunoscută şi sub numele de istoric de familie, este o pasiune captivantă pentru milioane de persoane din întreaga lume. Aici, la MyHeritage.com, scopul nostru este de a vă oferi cele mai bune instrumente pentru cercetarea genealogiei şi a istoricului de familie - indiferent dacă sunteţi
un genealog experimentat sau un începător care doreşte să descopere genealogia.

Pornire


Descărcaţi Family Tree Builder, software-ul nostru gratuit, pentru a forma arborele genealogic. Este nu numai gratuit şi fără reclame şi spyware, dar este şi unul dintre cele mai bune programe software pe care le veţi găsi. Are pagini originale şi uşor de utilizat care vă permit să vizualizaţi creşterea arborelui genealogic. Funcţionează în 34 de limbi şi vă permite să creaţi şi să imprimaţi arborele genealogic în mai multe limbi. Învioraţi arborele genealogic cu fotografii şi documente şi utilizaţi tehnologia noastră uimitoare de recunoaştere a figurii pentru a adnota fotografiile şi pentru a descoperi identitatea persoanelor nerecunoscute în fotografiile vechi de familie. Cu doar câteva clicuri de mouse puteţi publica arborele genealogic pe Internet pe site-ul Web de familie personal pe care să-l partajaţi cu familia şi prietenii!
Descărcaţi Family Tree Builder

Aflaţi mai multe despre Family Tree BuilderCreaţi un site Web de familie personal


Family Pages de pe MyHeritage.com vă permit să creaţi propriul loc de reuniune familială pe Internet. Invitaţi membrii familiei să participe la site, partajaţi cu uşurinţă fotografii de familie, postaţi arborele genealogic online şi partajaţi-l cu membrii familiei, descoperiţi istoricul medical al familiei, păstraţi evidenţa evenimentelor de familie importante şi multe altele. Crearea unui site de familie durează doar câteva minute, nu necesită experienţă tehnică, iar planurile elementare sunt gratuite.
Puteţi crea un site Web de familie confidenţial şi sigur, sau îl puteţi face public şi îl puteţi partaja cu restul lumii. Dvs. deţineţi controlul absolut. Fotografiile de familie încărcate pe site-ul familiei pot utiliza pentru genealogie tehnologia de recunoaştere a figurii. Partajând milioane de şabloane faciale cu utilizatorii, puteţi găsi fotografii ale strămoşilor în albumele fotografice ale altor persoane, puteţi identifica persoane misterioase din fotografiile dvs. şi puteţi găsi rude în funcţie de similitudinile faciale.
Creaţi acum Family Pages

Aflaţi mai multe despre Family PagesGăsiţi strămoşi


Dacă doriţi să vă descoperiţi rădăcinile, cel mai bine este să începeţi cu căutarea strămoşilor pe Internet. Sunt sute de baze de date online uimitoare, care conţin comori genealogice, cum ar fi baza de date a imigraţiei pe insula Ellis, Yas Vadem din Israel şi faimoasa Bibliotecă a istoricului de familie. Dar cine are timp să le cerceteze?
Motorul nostru unic de căutare genealogică, MyHeritage.com Research, vă vine în ajutor. Este un motor de căutare gratuit conceput special pentru genealogie. Vă permite să executaţi o căutare reunită a strămoşilor, plus variaţiile de ortografie a numelor acestora, în mii din cele mai importante baze de date genealogice, fără efort. Nu mai există ceva asemănător. Încercaţi-l, veţi economisi ore de muncă şi vă va ajuta să găsiţi informaţii vagi despre ascendenţi de a căror existenţă nu aţi bănuit.
Căutaţi acum strămoşii

Aflaţi mai multe despre MyHeritage.com ResearchBucuraţi-vă de puterea comunităţii noastre

Dacă aveţi nevoie de ajutor în cercetarea genealogică sau doriţi să ajutaţi alte persoane, forumurile cu mesaje genealogice vă stau la dispoziţie. Sunt forumuri cu mesaje catalogate în funcţie de temă, localitate sau nume de familie şi cu mesaje specifice pentru începători. Comunitatea noastră este formată din pasionaţi ai cercetării genealogice, ca şi dvs. Puteţi explora comunitatea noastră şi găsi alţi membri care împărtăşesc aceleaşi interese cu dvs. sau răsfoi prin site-uri Web de familie publice, arbori genealogici şi fotografii de istoric!
Vizitaţi forumurile cu mesaje genealogice

Exploraţi comunitatea MyHeritage.comGenealogie pe MyHeritage.com

MyHeritage.com a fost creat de genealogi pentru genealogi. Scopul nostru este acela de a crea un serviciu unic care va permite familiilor să se întâlnească online, să comunice, să partajeze, să exploreze şi să-şi conserve genealogia.